Commercial Projects

Springfield, VA

The First Virginia Community Bank (FVC) was a 3,517 square foot interior renovation of an existing tenant space. The bank was looking to upgrade the existing layout and features of the space to represent FVC's image, provide an efficient layout for the bank staff and enhance the flow for customers entering the space.

The originial tenant space contained a secure entry vestibule that made the space feel distant and separated. A priority for this renovation was to enhance the appearance and flow for customers and to integrate the entry with the rest of the space. The offices and conference rooms were re-configured to allow visiblility to the entrance for greeting customers, but to also ensure natural light entered the spaces. A glass wall lines the conference room to allow natural light to shine through into the main teller area, giving the space an open feel. FVC's signature curves integrate the existing entry element into the free form of the interior space.



fvc bank

Our Portfolio

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.